Välkommen till Nixus

Vi hjälper er med era IT-behov!

Vi utför service och reparationer på alla datorer, oavsett märke och operativ, till företag. Service kan utföras på plats, i våra lokaler eller via fjärrstyrning.

Kontakta oss på tel 08-534 901 11 för tidsbokning/prisuppgift.

Kontakta oss
 • Service & support
 • Reparationer
 • Underhåll
 • Webbutveckling
 • Programmering
 • Försäljning
 • Bemanning
 • Konsultarbete
 • Webbhotell
 • Nätverk
 • Säkerhetsanalyser
 • Datasäkerhet
 • Backuplösningar

Webbtjänster

Webbhotell/e-post server

Vi kan hjälpa er att registrera domäner och "hosta" er hemsida eller webbapplikation. Våra webbservrar körs både i Microsoft miljö under Windows server såväl som under Linux. Vi har både MySql och MSSql servrar disponibla. Vi har mailserver med inbyggt antivirusskydd samt antispamskydd.

Utveckling

Vi utvecklar applikationer och system på både Windows, Linux- och Unixbaserade plattformar. Nixus erbjuder även standardiserade webblösningar såväl som dynamiska företagsanpassade lösningar för att förenkla och effektivisera det dagliga arbetet. Vi arbetar alltid med kunden i fokus där vi tillsammans arbetar fram lösningar för bästa tänkbara resultat. Vi behärskar de flesta vanligt förekommande program- och scriptspråken. Vi utvecklar även mot fastpris.

Försäljning

Vår försäljning riktar sig till största delen mot företag där vi fungerar som ett stöd vid inköp av ny utrustning. Vi försöker alltid erbjuda de mest kostnadseffektiva lösningarna efter kundens önskemål. Vi kan erbjuda ett stort utbud av produkter för den moderna arbetsplatsen.

Datorservice

Service

Vi utför service på datorer som vanliga PC:s, servrar och Macintosh samt dess kringutrustning. Den service vi utför innefattar både hårdvara och mjukvara på skilda operativsystem som t.ex. Windows, Linux och Max OS.

Vår debitering sker idag under två avtalsformer; löpande och timbanksavtal. Avtalen kan knytas med en i förväg bestämd inställelsetid. Service kan utföras på plats, i våra lokaler eller via fjärrstyrning. Vi kan hjälpa er att få fram det bästa ur era system.

Hur kan Nixus hjälpa ert företag?

Tack vare vår mångsidighet och vårt stora kunnande kan vi hjälpa de flesta företag med alla deras IT-behov. Ni kommer till oss på Nixus med era problem och vi presenterar en eller flera lösningar som vi anser vara bäst lämpade. Vår flexibilitet gör att vi kan ha snabb inställelsetid så verksamheten inte blir lidande om någon utrustning skulle krångla eller gå sönder.

Datasäkerhet

Många användare som spar sina filer lokalt på datorn tar aldrig någon säkerhetskopia. Det betyder att om hårddisken i datorn skulle gå sönder så kan filerna vara förlorade. I många fall kan vi hjälpa till med återställning men det kan vara både dyrt och tidsödande. Därför bör säkerhetskopiering vara en naturlig del i arbetet hos varje företag. Vi kan hjälpa till med både enklare och mer avancerade lösningar för säkerhetskopiering, allt ifrån enkel säkerhetskopiering till ett USB-minne eller extern hårddisk till helautomatiska lösningar. Vi erbjuder också internetbackup som är en av våra populäraste tjänster. Det betyder att era filer säkert och bekvämt kopieras till våra servrar och allt som behövs är en internetanslutning. På det sättet är du inte bara skyddad mot dataförlust utan även mot brand och stöld. Vi håller då även koll på att säkerhetskopieringen körs som den ska.

Fysisk säkerhet

Nätverk- och säkerhetsanalyser

I dag är vi mer och mer beroende av att våra fasta och trådlösa nätverk samt Internetuppkopplingar fungerar som de ska, samtidigt som hoten från virus, trojaner och hackers ökar lavinartat. Vi kan hjälpa till med att skydda Er från hoten med de senaste verktygen och metoderna.

Inbrott, bränder och skadegörelse

En viktig del i säkerhetstänkandet är att vara förutseende. Att ha en färdig plan och veta exakt vad som behöver göras om t.ex. servern skulle gå sönder kan spara mycket tid och pengar. Vi kan hjälpa till med att utforma skräddarsydda policys för Ert företag.

Fjärråtkomst och fjärrstyrning

Många anställda tar med sig jobbet när de är ute och reser. Den viktigaste delen är att det faktiskt fungerar som det ska, men säkerheten får inte glömmas bort när uppkoppling sker via publika såväl fasta som trådlösa nätverk. Vi erbjuder VPN lösningar så att användarna kan ansluta till kontorets nätverk på ett säkert och enkelt sätt. Möjlighet finns även för att kunna fjärrstyra sin arbetsstation som står på kontoret.

Referenser

logo

Affektfokus - Institutet för Affektfokuserad Psykoterapi har som syfte att bedriva utbildning som främjar utveckling och kunskap om psykoterapeutiska metoder som fokuserar på affektiva processer.

logo

Karolinska Institutet är idag ett av Europas största medicinska universitet. Det är också Sveriges största centrum för medicinsk utbildning och forskning med 30 procent av den medicinska utbildningen och 40 procent av all medicinsk akademisk forskning i landet. Verksamhetsidén är att genom forskning, utbildning och information medverka till att förbättra människors hälsa.

logo

Fotvårdsterapeut i Tumba, grundades 2007.

logo

SEAL Scandinavia AB är en certifierad anläggarfirma för brandlarm (certifikat nr 05-71) som bildades 2004. Vi är en heltäckande kompetensleverantör inom brandskydd. Genom ett nära samarbete och en långsiktig relation uppfyller vi de högt ställda krav och behov våra kunder har på oss som leverantör.

logo

http://www.steelrod.se
Steelrod AB är ett företag som erbjuder leverans och montering av egenhändigt importerad sten och natursten från världens alla hörn. Vi gör även gabionmurar, s.k. gabioner, som vi bygger runt om i Sverige.

logo
logo
logo
logo

Hitta hit

E-post

kontakt@nixus.info

Telefon

08-534 901 11

Besöksdress

Grödingevägen 49B, 147 31 Tumba